• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Dianabol Steroid Satışı

Dianabol Steroid Satışı

Öncelik # 7: Glutamin


Neden listemizde? Glutamin, kas fonksiyonlarında önemli bir oyuncu ve insan vücudunda bol miktarda bulunan bir amino asit olduğu için vücut geliştiricilerinin on yıllardır favorisi olmuştur. Glutamin vücut geliştirmede sayısız fayda sağlar ve kas liflerindeki lösin düzeyini artırarak kas büyümesine yardımcı olur. Dianabol Steroid Satışı Aynı zamanda kas yıkımını azaltmaya yardımcı olur ve diğer yandan bağışıklık sisteminizi destekler, sizi hastalıklara karşı korur ve antrenmanı kaçırmamanıza yardımcı olur. Antrenmandan önce alınan glutamin, kas yorgunluğunu azaltarak büyüme hormonu seviyelerini artırır. Ek olarak, son araştırmalara göre, glutamin ayrıca yağ yakmada rol oynayabilir, egzersiz ve dinlenme sırasında yakılan kalori ve yağı artırabilir.

>> En iyi etki için: Sabah kahvaltıda, antrenman öncesi ve antrenman sonrası karışımınızla ve geceleri son öğününüzle 5-10 gram glutamin alabilirsiniz.


Öncelik # 8: ACV


Neden listemizde? ZMA, çinko, magnezyum aspartat ve B6 vitamini kombinasyonudur. Vücut geliştiriciler gibi ağır iş yapan sporcular, hormon seviyelerini dengede tutmaya yardımcı olan ve büyüme için sağlıklı uyku sağlayan bu maddelerden yoksun oldukları için ZMA çok önemli bir tamamlayıcıdır. Yoğun çalışma, vücuttaki testosteron ve IGF-1 seviyelerini tehlikeye atabilir. Aslında bilimsel bir çalışmanın bulgularına göre, ZMA verilen sporcularda testosteron ve IGF-1 seviyeleri 8 haftalık süre içinde önemli ölçüde arttı. Öte yandan, plasebo verilen denekler Dianabol Steroid Satışı hem testosteron hem de IGF-1 seviyelerinde bir düşüş yaşadı. Testosteron ve IGF-1 seviyelerinin doğal olarak kas büyümesi üzerindeki büyük etkisi yadsınamaz.


>> En iyi etki için: Kalsiyum olmadan yatmadan önce, yemekle değil, 30mg çinko, 450mg magnezyum ve 10.5mg B6 vitamini içeren ZMA kullanın. Aç karnına alınan ZMA maksimum emilim ve kullanım ile uyku kalitenizi artıracak ve ideal iyileşme sürecine yardımcı olacaktır.


Öncelik # 9: Karnitin


Neden listemizde? Karnitin, popüler bir yağ yakma takviyesi olmasının yanı sıra, klinik çalışmaların sonuçlarına göre birçok mekanizma ile kas büyümesini desteklemektedir. Örneğin, karnitin, kaslara giden kan akışını artırarak NO güçlendiricilere benzer şekilde işlev görür. Ayrıca, egzersiz sonrası testosteron seviyelerini ve kas hücresindeki T reseptörlerinin miktarını artırarak, daha fazla gelişme için daha fazla testosteron üretilmesine izin verir. Ek olarak, karnitin takviyelerinin IGF-1 seviyelerini arttırdığı bulunmuştur. Tüm bu faydaları birleştirerek, büyük miktarda kas kütlesi kazanma potansiyelinizi artırabilirsiniz.


>> En iyi etki için: Egzersiz öncesi ve sonrası karışımınızla birlikte kahvaltıda 1-3 gram l'karnitin, "asetil-L-karnitin" veya "l-karnitin-l-tartrat" ​​şeklinde karnitin alın ve geceleri son yemeğinizle.

Öncelik # 10: Beta-Ecdysterone


Neden listemizde? Beta-ekdisteron, bitkilerde (örn. Ispanak) bulunan ve esas işlevi bitkiyi zararlılardan korumak olan bir fitokimyasaldır. Rus bilim adamlarının yıllar önce keşfine göre, beta-ecdysterone aynı zamanda anabolik özellikler de taşıyor. Aslında yapısal olarak böceklerde ve kabuklularda bulunan hormonlara benzer. Ancak vücutta bir hormon gibi hareket etmez, aksine protein sentezini tetikleyerek kas gelişimine katkıda bulunur. Bazı raporlardan alıntılara göre, bu madde kas boyutunu ve dayanıklılığını artırmada çok önemli bir rol oynamaktadır.


>> En iyi etki için: Beta-ecdysterone'un maksimum verimini elde etmek için gün içinde periyodik olarak yeterince yüksek bir doz alın. Yemekleriniz sırasında ve antrenman öncesi ve sonrasında en az 100mg beta-ecdysterone içeren ürünü günde toplam 400-500mg kullanın.


Öncelik # 11: Yüksek Moleküler Ağırlıklı Karbonhidratlar (Vitargo)


Neden listemizde? Moleküler ağırlık terimi, bir maddedeki bir molekülün kütlesini tanımlamak için kullanılır. Bu nedenle, yüksek moleküler ağırlıklı karbonhidratlar (HMC'ler: Yüksek moleküler ağırlıklı karbonhidratlar) çok büyük ve ağır moleküllerden oluşur. "Vitargo" gibi patentli YMA karbonhidratları tipik olarak arpa nişastasından yapılır. Bu karbonhidratları bu kadar özel kılan, mideden bağırsaklara hızla geçerek kana emilmeleridir. Bir dizi çalışma, yüksek moleküler ağırlıklı karbonhidratların mideden spor içeceklerine göre% 100 daha hızlı geçtiğini göstermektedir. Antrenmandan sonra bu çok önemlidir çünkü bu aşamada karbonhidrat takviyesi kortizol seviyelerini düşürür ve kas yıkımını önler, aynı zamanda insülin seviyelerini yükseltir ve kas büyümesini destekler ve glikojen depolarını doldurur.


>> En iyi etki için: Antrenmandan hemen sonra karışımınızda bulunan 60-100 gram yüksek moleküler ağırlıklı karbonhidrat, kas iyileşmesine ve büyümesine yardımcı olacak, ayrıca insülin artışı ile daha fazla amino asit oluşturacaktır,