• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

ELYSİAN PHARMA Steroid Sipariş

ELYSİAN PHARMA Steroid Sipariş

Egzersiz: Kollar hafifçe yanlara doğru bükülmüş, ELYSİAN PHARMA Steroid Sipariş kollarımı germeden ve kırmadan yapmayı tercih ediyorum. Ancak çoğu vücut geliştirmeci bu egzersizi kollarını kırarak yapar. Vücudun üst kısmı hareketsiz kalmalıdır. Sadece omuzlarınızdan güç alarak ağırlık kaldırmaya çalışın. Ellerinizi dambıl ile göğsünüzde tutarak ağırlıkları kaldırmalı ve yavaşça omuz yüksekliğine indirmelisiniz. Bu, omuzların gelişimi için bildiğim en etkili egzersiz.

Egzersiz: Diğer egzersizlerde olduğu gibi dambıl ile oturmak, dambıl yukarı ile birleştirilmemelidir. 2 set ve geri kalanı ısınma programında.

Egzersiz: Bu hareket ile makinenin sırt omuzlarını otururken çalıştırabilmek için kollar doğrudan arkadan çekilmeli ve yukarı kaldırılmalıdır.

Egzersiz: Düz çubuk, ağırlık ayarlamasından sonra ayakta durma, ELYSİAN PHARMA Steroid Sipariş çubuğu çene hizasına kadar çekip yavaşça bel hizasına indirerek.

Egzersiz: Hafifçe eğilerek, kolları dambıl ile yana doğru kaldırarak. Çok zor ve verimli bir egzersiz.

Yıl boyu hacim kazanmak: Tecrübelerimin bir sonucu olarak, hantal bir vücut için yağ tüketimini azaltmanız gerektiğini güvenle söyleyebilirim. Konu basit! Büyük bir vücuda sahip olmak için, temel alıştırmaları da içeren programımı takip edin. Vücut belli bir boyuta ulaştığında, kasları oluşturmak için bunu ELYSİAN PHARMA Steroid Sipariş hafif ağırlıklarla ve mümkün olduğunca çok tekrarla yapmak zorundayız. Vücut dinlendiğinde, ağır ağırlıklara geri dönebilirsiniz. Basit ve mantıklı. Tüm bunların sonucu sizin yararınıza olacaktır.


Beslenme: Kilo almak veya büyük bir vücuda sahip olmak için muhtemelen çok yemelisiniz. Bu yüzden çok yemeye ve çok antrenman yapmaya karar verdim. Şampiyonaya hazırlanırken hep çok yemeye çalıştım ama mümkün olduğunca yağlı yiyeceklerden uzak durdum ve ELYSİAN PHARMA Steroid Sipariş sonuç olarak kilo almadım. Yağlı gıdalardan uzak durarak günlük kalori alımımı 5000 kcal'a çıkardım ve çok büyük ve kaslı bir vücuda sahip oldum.