• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

En Çok Kullanılan Steroid Siparişi Ver

En Çok Kullanılan Steroid Siparişi Ver

Kadınlarda yağ yakmanın erkeklere göre daha zor olduğunu duymuş veya fark etmiş olabilirsiniz. Erkek ve kadın hormonları arasındaki farklılıklar, yağ yakma süreçlerinin yanı sıra kesinlikle vücuttaki yağ depolama düzenlerinde de farklılığa neden olur.


Ancak en büyük neden hormonal sorunlar değil, En Çok Kullanılan Steroid Siparişi Ver neredeyse tüm kadınların göz ardı ettiği, yağ yakımıyla ilgili küçük bir faktör. Bu faktör basit bir gerçektir; Kadınlar genellikle erkeklerden daha küçük ve daha hafiftir, ancak erkeklere veya daha büyük kadınlara benzer hedeflerini ve diyet planlarını hazırlama hatasına düşerler.


Tipik sorun: Geçen hafta kadın bir okuyucudan, haftada 4 ağırlık antrenmanı ve 6 kardiyo seansı yaptığını ve 45 dakika kardiyo süresi olduğunu söyleyen bir e-posta aldım. 152 En Çok Kullanılan Steroid Siparişi Ver cm boyunda olduğunu ve 46 kilogram olduğunu, zarif bir kadın olmasına rağmen birkaç kilo daha yağ yakmak istediğini ve jöle gibi hissettiğini söyledi.




Yağ yakıcı web sitelerindeki başarı öykülerinden ciddi şekilde ilham aldı. Ancak, gözlemlediği gibi, diğer insanlardan çok daha yavaş yağ yakarak cesareti kırılmaya başlamıştı. Bazı haftalarda boyutunda bir değişiklik olmadı.


Küçük bir vücudu olsaydı ihtiyaç duyduğu kalorinin az olacağını söyledim. Daha az kaloriye ihtiyacınız olduğunda, yağ yakma için gerekli kalori açığınız (% 20 -% 30) aynı zamanda büyük insanlardan daha az olacaktır ve bu nedenle diğer insanlardan daha yavaş yağ yakarsınız.


Mesela 172 cm boyunda ve 87 kg erkeğim ve çok aktifim. En Çok Kullanılan Steroid Siparişi Ver Günlük ihtiyacım olan 3300 kalorinin% 20'si olan 660 kaloriyi çıkararak, benim için en uygun yağ yakma aralığına, 2640 kaloriye ve kağıt üzerinde haftada 600 gram yağa ulaşıyorum.


Günlük 2640 kalori alımıyla kolayca yağ yakabiliyorum. Günlük kalori alımını 340 kalori azaltırsam veya kalori yakımını arttırırsam, haftada 900 gram yağ yakmam yeterli olacaktır. Ama bu zaten beni aç bırakacak bir diyet olacak.


Küçük bir kadın için bu denklem farklı olacak. 152 cm boyunda ve 46 kg ağırlığındaki bir kadının günlük ortalama kalori ihtiyacı 1970 kaloridir - egzersizi çok yoğun olsa bile. En Çok Kullanılan Steroid Siparişi Ver Bunun% 20'sini 394 kaloriden çıkararak, optimum kalori alım aralığı olan 1576 kalori ile kağıt üzerinde haftalık 360 gram yağ yakımı elde ettik.




Daha güçlü bir diyet istiyorsanız, günlük kalori alımınızın% 30'unu 591 kaloriye çıkarabilir ve 1382 kalorilik bir diyet uygulayabilirsiniz.


Adil olmadığını biliyorum ama bu, kadınların istedikleri gibi zayıflayamayacakları anlamına gelmez. Bu, kadınların ortalama olarak erkeklerden daha yavaş yağ yaktığı anlamına gelir ve bu aynı zamanda daha küçük kadınlar ve daha büyük kadınlar için de geçerlidir.


Bununla İlgili Ne Yapılabilir?

1) Kalıbınıza, kilonuza ve cinsiyetinize uygun bir hedef belirleyin. Minik bir kadın için haftada 500 gram yağ gerçekçi bir hedef değil. Fazla kilolu kişiler veya erkekler daha kısa sürede verebilir.


2) Yaylaya girdiğinizi düşündüğünüzden emin olmak için tüm yiyeceklerinizi inceleyin ve ölçün. Günlük kalori harcamanız düşükse, hata yapma ihtimali pek yoktur. Bir dilim kek ve bir porsiyon baklava gibi yiyeceklerle% 20 kalori indiriminizi kapatacaksınız.


3) Vücut yağının vücut ağırlığıyla aynı olmadığını unutmayın. Vücudunuzdaki gelişmeleri değerlendirin.


4) Kilonuzu, yağ kütlenizi, kas kütlenizi, yüzde yağ oranınızı içeren bir büyüme tablosu yapın. Vücuttaki su miktarının artması ve / veya kuru kas kütlesinin artması vücuttaki yağ kütlesinin kaybını maskeleyebilir, bu nedenle ağırlıkta bir değişiklik olmasa bile düzelmiş olmamız mümkündür. Zaman içinde gelişim gidişatınıza daha fazla dahil olun.


5) Spor salonunda harcadığınız kaloriyi daima artırın. Uzun süreli kardiyo egzersizlerinizden 2 veya 3'ünü daha yüksek tansiyonda yapın, böylece aynı anda veya daha az kalori yakarsınız. Karmaşık egzersizler ve kısa dinlenme aralıklarıyla ağırlık antrenmanınızı oluşturun, böylece vücut geliştirme egzersizlerine daha fazla kalori harcarsınız.


Haftada 500 gram veya daha az yağ yakmak dayanılmaz derecede yavaş hissedebilir, ancak haftada 250 gram bile bir gelişmedir. Bunu gerçekleştir. Buna zamanla devam ederek hedefinize ulaşacaksınız. En Çok Kullanılan Steroid Siparişi Ver