• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

En Güvenilir Steroid Sipariş Sitesi

En Güvenilir Steroid Sipariş Sitesi

Vücut geliştirme ve zindelikle uğraşan çoğu kişi, beslenme programlarını oluştururken listeye ekmeği dahil edip etmeme konusunda kararsızdır. Çünkü ekmeğin gerekli olduğu En Güvenilir Steroid Sipariş Sitesi kadar kaçınılması gereken bir besin olduğunu söyleyenler de var. Arnold bir keresinde beyaz ekmeği beyaz ölüm olarak tanımladı ve vücut geliştiriciler o zamandan beri ekmekle aşk-nefret ilişkisi sürdürdüler.


Sporcuların Ekmek Yemesi Zararlı mı?

Düşük karbonhidratlı diyetlerin artan popülaritesi ile ekmek kendini farklı bir yere konumlandırmıştır (1). Protein bazlı beslenme geliştirildi ve karbonhidratlar azaltıldı. Öyleyse, fitness uygulayıcıları ekmekten kaçınmalı mı? Sporcu beslenme uzmanı Nancy Clarks, ekmeğin enerji için karbonhidrat kaynağı olarak işlev gördüğünü belirtiyor. Ayrıca diğer besin maddelerinin çoğunu meyvelerden, sebzelerden, az yağlı süt ürünlerinden, yağsız et ve tavuktan özellikle toplu dönemde almanız gerektiğini söylüyor. Kepekli ekmek bile beyaz ekmekten daha besleyici olduğu için diyetinizin merkezinde olmamalıdır. Peki spor yapan bir kişi ne kadar ekmek yemeli? Clarks, ABD Tarım Bakanlığı'nın tahıl ürünlerinin En Güvenilir Steroid Sipariş Sitesi yanı sıra günde 5-6 dilim ekmek tüketilmesini önerdiğini söylüyor. Bu önerilen miktar, aktif olarak egzersiz yapan ve günde yaklaşık 2800 kalori tüketen bir erkek sporcu düşünülerek belirlendi. Ayrıca ekmeği nasıl tükettiğiniz de bu süreçte önemlidir. Spor diyeti uygulayarak kilo vermeye çalışıyorsanız ekmek tüketiminden ziyade ekmeğe süreceğiniz tereyağından vazgeçmek daha doğru bir karar olacaktır. Ayrıca, tüketmeniz gereken kaloriyi desteklemek için karbonhidrat alırken yarım somun ekmek tüketme hatasını asla yapmamalısınız. Çünkü tahıl ürünleri, pirinç ve makarna gibi besinler de bu besin grubunun bir parçasıdır. Aslında yulaf ezmesi gibi yiyecekler vücut geliştirme sürecinde size daha fazla fayda sağlayacaktır.

Tam buğday ekmeği gibi daha koyu En Güvenilir Steroid Sipariş Sitesi ekmekler daha fazla besin değeri sunar. İdeal olarak, optimal bir fitness beslenme programını uygularken, listenizde rafine unlu ürünler yerine daha fazla tam tahıllı gıdalar bulunmalıdır. Çünkü rafine etme, yiyeceklerin besin değerini ve lif içeriğini kaybetmesine neden olur. Bu nedenle ekmek tüketirken% 100 tam buğday veya tam tahıllı olanları tercih edin. Bazı ekmekler besleyici olması için çok az miktarda tam buğday, kepek veya yulaf içerebilir. Özellikle besleyici ürünler tüketin ve satın alırken varsa içerik listesini dikkatlice gözden geçirin. Ancak yediğiniz her dilim ekmeğin% 100 tam buğday olması gerekmez. Sürekli aynı ekmeği tüketmekten sıkılmanız oldukça olasıdır. Bu nedenle spor yaparken az miktarda beyaz ekmek tüketerek fark yaratabilir ve diyetinizi ona göre dengeleyebilirsiniz.


Ekmek çeşitleri satın alırken lif içeriğine dikkat edilmelidir. Dilim başına 2 gram veya daha fazla lif içeren ekmekleri tüketmeyi hedefleyin. Çavdar, kepek ve karışık tahıllı ekmeklerin yanı sıra tam buğday ekmeği de yüksek lif seviyelerine sahip olabilir. Diyet veya kepekli ekmek dilim başına daha az kalori ve daha az En Güvenilir Steroid Sipariş Sitesi karbonhidrat içerir. Bu ekmeklerin dilimleri genellikle daha küçüktür ve lif bakımından yüksektir. Bu, özellikle sınırlı bir bütçeye sahip olan ve sporcu beslenme programı uygulayan kişiler için iyi bir seçenek olabilir. Burada unutulmaması gereken nokta, vücut geliştirme ile sıkı bir şekilde ilgilenen birinin gün boyunca karbonhidratlara ihtiyaç duymasıdır. Bu nedenle kahvaltıda veya öğle yemeğinde çok az karbonhidrat tüketmek akşam belirli bir saatten sonra tatlılara saldırmanıza neden olabilir.