• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

En İyi Steroid Nerede Satılır

En İyi Steroid Nerede Satılır

Yiyecekler vücut geliştirme için çok önemlidir, onu iki kaynaktan elde edebiliriz: Yiyecekler ve takviyeler. Çoğu zaman vücut geliştiriciler birini diğerine tercih eder. En İyi Steroid Nerede Satılır Unutulmamalıdır ki, ikisi birlikte alındığında çok daha iyi sonuçlar vermektedir.

C vitamini


Yararları; Vücudumuzun kolajen (eklemlerimizi koruyan sıvı) yapmak için bu antioksidana ihtiyacı vardır. Ayrıca kortizol seviyelerini düşürür. Vücudun katabolik (kas yıkımı) sürecine girmesini En İyi Steroid Nerede Satılır önlemeye yardımcı olur.


Kaynaklar; Kırmızı biber, brokoli, turunçgiller, domates, karnabahar, kiraz ...


Ek olarak alınacak miktar; Egzersizden sonra 500-1000 mg almak kortizol seviyelerini düşürür.


E vitamini


Yararları; Kreatin kinazın (CK) işlevini azaltır. Kreatin kinaz, kas hasarını gösteren bir enzimdir. Yüksek miktarda E vitamininin kas yıkımını azalttığı düşünülmektedir. En İyi Steroid Nerede Satılır Araştırmaya göre, çok yüksek dozlarda (900iu) E vitamini glukojen depolama yeteneğini artırdı.


Kaynaklar; Buğday, soya fasulyesi, yumurta, kuru meyve, tatlı patates, ıspanak, pekmez ...


Ek olarak alınacak miktar; Egzersizlerden sonra 200-800iu.


B6 Vitamini


Yararları; Amino asitlerin kullanımını ve glukojenin işlevini artırır. Ağır antrenmanla büyüme hormonu miktarını artırır. B6 vitamini hakkında detaylı bilgi için B6 Vitamini Nedir, Faydaları Nelerdir? Bölümüne bakınız. Bilimsel makaleyi okuyabilirsiniz.


Kaynaklar; Kırmızı et, balık, yumurta ...


Ek olarak alınacak miktar; Büyüme hormonu En İyi Steroid Nerede Satılır miktarını artırmak için egzersizinizden hemen önce küçük bir karbonhidrat içeceği ile 10 mg alın.


Magnezyum


Yararları; Glikojen oluşumuna yardımcı olur. Protein sentezinde yer alır ve kas kramplarını önler.


Kaynaklar; Tahıllar, yulaf, soya fasulyesi, siyah fasulye, deniz ürünleri ...


Ek olarak alınacak miktar; Çinko (ZMA) ile alındığında en iyi sonucu verir. Yatmadan önce 560 mg Magnezyum ve 30 mg Çinko alın.


Demir


Yararları; Çoğu takviye, sinir sistemini uyardığı ve daha yoğun bir eğitim sağladığından kafein içerir; Ancak kafein, demirin vücutta demir kullanmasını engeller. Demir, hücrelerin büyümesine ve çoğalmasına yardımcı olur, bu nedenle protein sentezinde rol oynar.


Kaynaklar; Kırmızı et ve sebzeler…


Ek olarak alınacak miktar; Her gün kırmızı et yiyorsanız, günde 10 mg daha alabilirsiniz. Kırmızı et tüketmiyorsanız günlük 15 mg demir almanız gerekir. Günün herhangi bir saatinde alabilirsin.


Çinko


Yararları; Testosteron salgılanmasına yardımcı olur ve IGF (İnsülin benzeri büyüme faktörü, insülin benzeri büyüme hormonu) hormonunun azalmasına neden olur. Çinko almazsanız testosteron ve IGF'ye veda edebilirsiniz.


Kaynaklar; İstiridye, kırmızı et, deniz ürünleri ...


Ek olarak alınacak miktar; Çinko (ZMA) ile alındığında en iyi sonucu verir. Yatmadan önce 560 mg Magnezyum ve 30 mg Çinko alın.


Potasyum


Yararları; Büyüme için ihtiyaç duyulan bir diğer mineral potasyumdur. Kasların ihtiyaç duyduğu sıvı dengesini sağlar. Daha iyi sıvı dengesi, kaslarda daha fazla su, daha fazla su, artan anabolik aktivite anlamına gelir.


Kaynaklar; Yağsız kırmızı et, yoğurt, az yağlı süt, patates, muz ...


Ek olarak alınacak miktar; Potasyum takviyeleri, 99 mg'lık kapsüller veya tabletler şeklindedir. Potasyum bakımından zengin besinler ile günde 1000 mg (günde 5-6 öğün yemek başına iki tablet) alarak hidrasyonu artırabilirsiniz.


karnitin


Yararları; Yağ asitlerinin kas hücrelerinde enerjiye dönüşmesini sağlar. Bu nedenle vücut geliştiriciler tarafından yarışmadan önce kullanılır. Hayvanlar üzerinde yapılan yeni çalışmalarda daha zayıf ve kaslı sonuçlar elde edildi. Karnitin, karbonhidratlarda kısıtlanan diyetlerde keton üretimine yardımcı olur. En İyi Steroid Nerede Satılır Keton, kas dokusunun azalmasını önler. Diyet sırasında alınması gereken bir içeriktir; Ayrıca kilo alma dönemlerinde kullanılırsa istenmeyen fazlalıkların önlenmesine yardımcı olur.


Kaynaklar; Hayvan organları (Karaciğer, kalp), kuzu ve sığır eti.


Ek olarak alınacak miktar; Diyet yaparken 3-6 gr, kardiyo antrenmanından önce 3 gr ve ağırlık antrenmanından önce 3 gr alın. Kilo alma döneminde daha az yağ almak için kahvaltıda 3 gr alın.


Yiyecekler vücut geliştirme için gereklidir, bunları iki kaynaktan elde edebiliriz: Yiyecekler ve takviyeler. Çoğu zaman vücut geliştiriciler birini diğerine tercih eder. Unutulmamalıdır ki, ikisi birlikte alındığında çok daha iyi sonuçlar vermektedir.