• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Generics Pharma Steroid Satışı

Generics Pharma Steroid Satışı

NEDEN YENİ BİR PAZAR?


Et yüzyıllardır biliniyor ve tüketiliyor olduğundan, neden YENİ DÖNEM - YENİ SEKTÖR - YENİ FIRSAT sloganıyla yayınlanan bir derginin kapağına konu olduğunu sorabilirsiniz (BİYOTEK® Dergisi'nde tesadüfen kapak konusu olmaz; dikkatli analizler sonucunda marka karakterine göre seçilmiş). Bunun nedeni, biyokimya ve moleküler biyolojideki bilgi birikiminin, protein alanında o kadar yeni yöntemler yaratmış olmasıdır ki, klasik protein pazarı ve bildiğimiz üretim yöntemleri yok olmak üzere. Sokaktaki kişi farkında olmasa da bu değişimin en büyük tüketicilerinden biri aşağıda açıklayacağımız gibi kendisidir. Türkiye'nin petrol ithalatının tamamı, bir sonraki en büyük ham soya kalemi doğrudan veya dolaylı olarak insanlar tarafından tüketilmektedir. Soya fasulyesini gördüklerinde tanıyamayabilecek pek çok insan var, ancak gördüklerinde tanıyamayacakları bu soyanın kilolarını tüketmişlerdir.


PROTEİN PAZARININ AVANTAJI NEDİR?


Modern protein, klasik proteini piyasadan itiyor çünkü ondan kat kat daha ucuz ve karakteristik tadı (koku) içermediği için çok daha geniş bir aralıkta tüketilebiliyor. Örneğin, bir ton etin tonu 500 $ iken, soya 100 $ 'dan daha az aynı miktarda protein içerir. Bu beş (5) kat avantajı, hatta bazı durumlarda teknoloji yoluyla daha da fazla tersine çevirmek kolay değildir. yani etin maliyetini 5 kat azaltmak (soya sütündeki oran 16 kattır). Bu nedenle Türkiye'de özellikle et ve hayvancılık sektörü giderek eriyor. Parça et dışındaki tüm et ürünlerinde soya fasulyesi% 30'a varan oranda kullanılmaktadır ve bu tür tüketim hamburger, salam, sosis, sucuk, lahmacun, kıyma kebap vb. Klasik et talebini% 30 oranında azaltmıştır. Bu o kadar büyük ki Türkiye'deki yabancı soya fasulyesi üreticilerinin çıkarlarını korumak için Türkiye'deki tüketim, yabancı vakıflara ve STK'lara sponsorluk yapan ülkelerin büyükelçilikleriyle aynı adil büyüklükte stentte gösteri yapıyor. Aşağıda açıklayacağımız gibi, soyanın et alternatifi olarak kullanılması elbette pazarın sadece bir kısmı. Soya sütü, peynir ve hatta yoğurda alternatif oluyor. 21. yüzyılın sonundan önce, hayvanları öldürmeye veya kullanmaya dayanan protein endüstrisi büyük ölçüde azalacak ve belki de dünya çapında yasaklanacak.


NEDEN TÜKETİLİYOR?


Köşedeki lahmacunci veya mega markalı hamburgeriniz kıymaya soya katmaz tabi ki daha sağlıklı beslenebilirsiniz. Hiç şüphe yok ki, kıyma tüketici için daha sağlıklıdır, ancak soya ile kıymanın daha sağlıklı olması kaçınılmaz bir sonuçtur. Amaç, protein kaynaklarını daha ucuza kullanmaktır (protein pazarı elbette sadece kıyma değildir ve çok daha karlı ve karlı protein kullanımları vardır). Protein için hammadde kaynakları sadece soya değildir. Keçeden (koyun yünü) balık ve gıda işleme atıklarına kadar onlarca ucuz protein hammadde alternatifi bulunmaktadır. Hızla büyüyen spor proteinleri, proteinli içecekler vb. Ürünlerdeki kar marjı çok daha yüksektir.


YERLİ SOYA KÜSPESİ ÜRETİCİLERİ


Yerel soya fasulyesi üreticilerinin çoğu bu işi tabiri caizse biraz "Karakucak" yöntemiyle yapıyor. Ürünleri süngerimsi olmadığı için yabancı rakiplerine göre daha az hacim tutmakta ve standart ürün üretmekte sorun yaşamaktadır. Neyse ki işten işletmeye çalışıyorlar ve "talebe uygun mallar" yerine "arza uygun talebi" bulmakta zorlanmıyorlar. Yerli soya fasulyesi kıyma fiyatı, son kullanımdan önce ıslatıldığında 25 sentten (0.25 $) az olan 1 (bir) doların altındadır. İthal soya ile rekabet edebilmek için ürünlerini geliştirmeleri ve standartlaştırmaları gerekiyor, ancak reel sektör ile Ar-Ge kurumları arasında boşluklar var. Yerel üretici, teknolojiyi nasıl üreteceğini bilmenin yanı sıra ürettiği teknolojiyi nasıl koruyacağını da bilmiyor ve bu nedenle çalmaktan korktuğu teknolojiyi üretmeye istekli değil. Ona patent vesaire. Konulara rehberlik edenlerin yeterliliği de sorgulanması gereken bir konudur. Markalarını tescil ettirdiklerinde ürün ve üretim yöntemlerini patentlediklerini düşünen birçok sanayici vardır. Patent sektörü, özellikle biyoteknoloji ve kimya sektöründe "yöntem ve ürün" patent yazma konusunda hiçbir yeterliliği olmayan bazı patent vekillerinin oyuncağı haline geldi. İşlerini iyi yapmaya çalışan patent büroları bu kaosun ortasında kayboluyor. Zaman zaman bilgilendirme faaliyetleri de sanayicinin zihnine reel sektör ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi vermek yerine ansiklopedik bilgileri pompalayan bir yapıdadır. Aslında her Türk vatandaşı, aracılar olmadan kendi başına patent başvurusunda bulunma hakkına sahiptir ve bunun maliyeti gülünç derecede düşüktür (diğer maliyetlerin çoğu devlet tarafından patent sahibine geri ödenir ve çok avantajlı iade edilmez KOSGEB teşvikleri vardır. patent için) ama çay