• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Generics Pharma Steroid Sipariş

Generics Pharma Steroid Sipariş

Ek Tamamlayıcı Ürünleri Kullanın


Vücut geliştiricinin diyeti (tüm besinleri içerir) kişinin eğitim programının temelini oluşturur. Birçok kişi ek ürünler ekleyerek programlarını geliştirir. Takviyeler diyetlerinin temelini oluşturmamalı, adından da anlaşılacağı gibi onları desteklemelidir. Ancak bu ifade, takviyelerin önemsiz olduğu anlamına gelmemelidir.


Çeşitli takviyeler, içerdikleri önemli besinler ve diğer anabolik (yapıcı metabolizma) bileşenleri nedeniyle uygun ve konsantre birimlerdir. Pazarlar çok çeşitli tamamlayıcı Generics Pharma Steroid Sipariş ürünler içerdiğinden ve gıda endüstrisi gün geçtikçe geliştiğinden, bu noktada önemli olan tüketicinin ihtiyacıdır. Burada vurgulanan, tamamlayıcı ürünün faydasıdır - müşteri, elde ettiği sonuçtan memnun olduğu için tekrar satın almak için geri gelmeye devam eder.


Yani takviyeler işe yarar ve vücut geliştirme rejiminizin bir parçası olmalıdır. Fakat; Hangi ürün çalışıyor ve hangisi çalışmıyor? Bu durumda, belki de en iyi yol, uygun olanı bulana kadar denemektir. En çok kullanılan takviyelerden bazıları şunlardır:


Lor Sütü Proteini: Bence mevcut en iyi ürün. Düzgün kullanılırsa, diğer proteinlerin (gıda ve yardımcı ürünlerde) çalışmasına yardımcı olur.

• Multi-Vitaminler / Mineraller: İyi bir multi-vitamin / mineral ürün, herhangi bir beslenme eksikliğini telafi etmek için bir sigorta poliçesi gibi hareket edebilir. Kişinin belirli bir beslenme Generics Pharma Steroid Sipariş yetersizliği varsa (örneğin B vitaminlerinden biri), vücut fonksiyonlarından bazıları düzgün çalışmayabilir.

Kreatin: Keratin monohidrat, 1992'den beri vücut geliştirme dünyasını fırtınaya soktu. Kreatin, enerji üretimine yardımcı olur ve sonuç olarak daha yoğun eğitime yol açar. Ayrıca kas hücrelerinin suya aşırı doymasını sağlayarak kas liflerinin daha fazla büyümesine ve güçlenmesine yol açar. Kreatin vücudumuzda (böbrek, karaciğer ve pankreas) doğal olarak üretilen bir bileşendir ve kaslara girdikten sonra kreatin fosfata dönüşür.

Kreatin fosfat, ana enerji molekülümüz olan Generics Pharma Steroid Sipariş ATP'nin üretilmesine yardımcı olur. Vücut geliştiriciler, kreatinin bu etkileriyle yakından ilgilenmektedir, bu nedenle kreatin artık birçok sporcunun diyetinin temelini oluşturmuştur.

L-Glutamin: Kaslardaki serbest amino asitlerin yaklaşık% 60'ı L-Glutamindir. Bu yüzden L-Glutamin, protein metabolizmasında çok önemli bir rol oynar. Diğer dokuların da L-Glutamine ihtiyacı vardır ve gerekli miktarı karşılayamadıklarında kaslara müdahale ederler. Bu nedenle, kasların sürekli doygunluğu ve onarımı için L-Glutamin takviyesi çok önemlidir.

10: Bilgi Alın


Vücut geliştirmede başarıya ulaşmak, sürekli bir öğrenme ve deneme sürecini içerir. Bunun gibi bir makale okumak, Bodybuilding.com gibi siteleri incelemek, istenen vücut geliştiriciye fiziksel gelişim çalışmalarında ihtiyaç duydukları bilgileri sağlar. Kitaplar, videolar ve uzman tavsiyeleri de bu amaç için yardımcı olur.


Vücut geliştirmenin temel prensiplerini, öğrenme tekniklerini ve beslenme prensiplerini öğrenmeden ve deneyim kazanmadan yoluna devam etmek isteyenler, başlangıç ​​Generics Pharma Steroid Sipariş aşamasının ötesine geçemezler. Dahası, yeni bilimsel gelişmelerin ve vücut geliştirme dünyasında olup bitenlerin farkında olmak, bir kişinin genetik sınırlarının ötesine geçmesine ve fiziğini geliştirmesine yardımcı olacaktır.


Güncel bilgileri almak için: