• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Hangi Anabolik Steroid Kullanılmalı

Hangi Anabolik Steroid Kullanılmalı

Önereceğimiz egzersizler tüm vücudunuzu çalıştırmaya ve antrenman öncesi ısınmaya yönelik olduğu için bu egzersizleri egzersiz yapmadan önce yapmanızı tavsiye Hangi Anabolik Steroid Kullanılmalı ederiz.


Karın kaslarınızı güçlendirmek için 3 egzersiz

Önereceğimiz egzersizler tüm vücudunuzu çalıştırmaya ve antrenman öncesi ısınmaya yönelik olduğu için bu egzersizleri egzersiz yapmadan önce yapmanızı tavsiye ederiz. Bu sayede Hangi Anabolik Steroid Kullanılmalı sırt kaslarınızı gevşetecek ve karın bölgenizdeki oblik, kalça fleksörleri ve rektus abdominis kaslarınızı güçlendireceksiniz. Ayrıca bu egzersizler sayesinde kollarınızdaki ve bacaklarınızdaki kan akışını artıracak ve onları zorlu bir antrenmana hazırlayacaksınız.


Düz kol dönüşü

Sağ ayağınızın üzerinde durun ve sağlık topunu önünüzde tutun ve kollarınızın düz olduğundan emin olun. Sol dizinizi 90 derecelik açıyla kaldırın ve uyluğunuzu yere paralel tutun. Kollarınızı bükmeden, yüzünüz tamamen yana bakana kadar omuzlarınızı sağa çevirin. Ardından karşı tarafa, yani yüzünüz sol tarafınıza bakana kadar hareketi tekrarlayın. Her iki bacağınıza 10 tekrar yapın.


Karın Egzersizi 1


Tek bacaklı çömelme

Sol ayağınızın üzerinde durun. İlaç topunu kollarınız düz olacak şekilde sol omzunuzun üzerinde tutun. Kalça ve dizde yavaşça çömelmeye başlayın. Alçalırken sağlık topunu, Hangi Anabolik Steroid Kullanılmalı kollarınızı bükmeden sağ ayağınıza yaklaşacak şekilde indirin. Çömelme hareketi bittiğinde ve sağlık topu en alt noktaya ulaştığında, sağlık topunu hızlı bir hareketle başlangıç ​​noktasına geri getirin ve bunu yaparken ayağa kalkın. Her iki bacak için on tekrar yapın.


Karın Egzersizi 2


Hamle kaldırma

Sağ diziniz yere değecek şekilde 90 derecelik bir açı yapacak şekilde her iki dizinizle ayakta durun. Sağlık topunu önünüzde ve kollarınızı bükmeden yerde tutun. Çabuk ayağa kalkın ve bu Hangi Anabolik Steroid Kullanılmalı arada topu kaldıracak kadar yüksekte kalın. Sağ diziniz yere paralel olana kadar yükselmeye devam edin. Bu şekilde 1 saniye durun ve başlangıç ​​pozisyonuna dönün. Her iki bacak için 10 tekrar yapın.