• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Hangi Steroid Kullanılmalı

Hangi Steroid Kullanılmalı

Soru: Setler arasında kısa tuttuğumda çok yorulduğumu fark ettim ama biraz daha uzun tuttuğumda her zaman daha fazlasını yapabiliyorum. Şimdi, daha çabuk yorulmak  Hangi Steroid Kullanılmalı veya daha uzun süre dinlenmek iyi bir şey mi?


Cevap: Eğitiminiz için hedeflerinizi bilmeden bu soruyu cevaplamak zordur. Dinlenme sürelerini setler arasında sürekli değiştiriyorum, özellikle bacak gibi belirli alanların kaslı olması için çabalayan kadınları eğitirken.


Dinlenme sürelerini daha kısa tuttuğunuzda (yaklaşık 30 saniye), Hangi Steroid Kullanılmalı ağırlık kaldırmanın aerobik yağ yakma etkisini elde edersiniz. Genelde bu döngüsel bir işletim sistemi gibidir.


Dürüst olmak gerekirse, kitle kazanmaya yönelik bir yol izlememe rağmen bu tür bir eğitim sistemini pek kullanmadım. Bence birçok insan, bir miktar kas kütlesi oluşturarak ve kardiyodan yararlanarak çok fazla yağ yakmak için mücadele ediyor.


Çok fazla kütle kazanmak isteyenler, antrenman programlarının ilk aşamasından kardiyoyu çıkarabilir ve sadece kas inşa etmek için en uygun dinlenme süresine odaklanabilir. Ancak bu, kardiyoyu tamamen bıraktığınız anlamına gelmemelidir. Aslında Vince Delmonte, No Nonsense Muscle Building'de başlangıçta biraz kas kütlesi kazanmanızı ve antrenmandan sonra kardiyo yapmanızı tavsiye ediyor.


Peki, kas kütlesi kazanmak için setler arasında en uygun dinlenme süresi nedir?


Dinlenme süresini 1 dakika veya daha fazla tutarsanız, vücuda ağırlık antrenmanından kas gelişimi üzerinde maksimum etkiyi elde etmek için daha büyük bir fırsat verme eğilimindedir. Hangi Steroid Kullanılmalı Oksijen rezervuarlarının setler arasında doldurulmasına izin vererek, gelecekteki diğer setlerin vücuda olabildiğince fazla anlık enerji verme şansını garanti edersiniz. Bu, daha fazla ağırlık kaldırma ve maksimum kas gelişimi anlamına gelir.


Bu da var, egzersiz yoğunluğunuza bağlı olarak dinlenme süresini daha uzun süre tutabilirsiniz. Ancak setler arasındaki ortalama dinlenme süresinin 1-2 dakika olduğunu unutmayın.