• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Hangi Steroid Kürü En İyisi?

Hangi Steroid Kürü En İyisi?

HMB, hem bitkisel hem de hayvansal gıdalarda bulunan, vücuttaki amino asit lösinin (lösin) parçalanmasının bir yan ürünü veya metabolitidir. Özelliği yağ yakmak ve kas yapmak ve aynı zamanda egzersiz sırasında performansınızı artırmaktır.

HMB'nin (b-hidroksi-b-metilbutirat) Hangi Steroid Kürü En İyisi? birçok klinik denemesi yapılmıştır ve bu denemeler umut vaat etmektedir. Iova Eyalet Üniversitesi'nde yapılan bir çalışmada, 40 erkeğe HMB (günde 3 g) ve bir plasebo verildi.


Bireyler 4 hafta boyunca haftada üç gün ağırlık egzersizleri yaptılar. 4 haftalık kullanım ve egzersizden sonra, HMB kullanan grup, HMB kullanmayanlara göre daha fazla kas büyümesi elde etti; Daha fazla yağ yaktıkları ve daha güçlü oldukları bulunmuştur.


HMB kesinlikle tek başına mucizevi bir besin Hangi Steroid Kürü En İyisi? takviyesi değildir, egzersiz yapmayan bireyler üzerinde olumlu bir etki görmeyecektir. Özellikle kreatin monohidrat (kreatin monohidrat) ile alınması tavsiye edilir. Bu sayede egzersizlerden daha iyi verim alabileceksiniz.


Hem HMB hem de kreatin monohidrat vücutta oluşturulan maddeler olduğundan, bunların birlikte kullanılması herhangi bir yan etkiye neden olmaz.


Kullanım Şekli: Yemeklerle birlikte ve işten sonra günde 3 ila 5 gram HMB alınması tavsiye edilir. Hangi Steroid Kürü En İyisi?