• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Leon Laps Steroid Sipariş

Leon Laps Steroid Sipariş

HEDEF SONUÇLAR

Genel olarak, iki şeyi ölçüt olarak aldık, nesnel ve öznel. İlk olarak, sporcunun bench press, deadlift ve squat'ta yapabileceği maksimum tekli tekrarları ölçtük. İkincisi, 3 haftalık Animal Nitro tedavisinden sonra sporculara ilerlemelerini gösterdik. Ayrıca dayanıklılık, yorgunluk, onarım ve Leon Laps Steroid Sipariş enerji gibi öznel unsurları da ölçtük. Yeni başlayanlar için Alpha testlerine kısa bir genel bakış verelim. Örneğin; % 13 vücut yağı ile 31 yaşında 92 kilodan biraz daha zayıf olan birini alın. Programın başlangıcında banktan 272 (123 kg), deadlift'te 335 pound (152kg) ve çömelmede 358 pound (162kg) kaldırmayı başardı. Alfa testine katılan aynı ağırlıktaki yarışmacıların en iyileri sırasıyla tezgahta 400.525.765 pound, deadlifts ve squat oldu. 52 Alpha test katılımcısının 3'ü hariç tümü ilerleme kaydetti. Leon Laps Steroid Sipariş Bu fena değil. 3 hafta sonra bench press'e baktığımızda, maksimum tek tekrarlı bench press'teki ortalama artış% 4.7'dir. Bu artış 12.88 lbs'ye yükselir. Başka bir deyişle, bench press üzerinde test edilen sporcuların% 60'ı 6 ila 45 pound arasında maksimum tek bir tekrar elde etti.

Deadlift ile benzer sonuçlar görüldü. Sadece 3 hafta sonra, maksimum tek tekrarlı deadlift artışı 18.07lb idi. Alfa testine katılan sporcuların% 65'inden fazlası deadlift'te 6 ila 45 lb arasında ilerledi. Squata'ya gelince,% 5,9 iyileşme ile maksimum tek tekrar artışıyla 21,52 lb iyileşme sağlandı. Alfa testi katılımcılarının% 73'ü ortalama olarak 6 ila 55 lb çömelme arasında iyileşti.

Animal Nitro kullanarak güçte belirli bir artış beklerken, benchte 13lb, deadliftte 18lb ve squatta 22lb artış beklemiyorduk. Bu oldukça etkileyici. Maksimum tek tekrarda böyle bir başarı, Leon Laps Steroid Sipariş özellikle profesyonel sporcular için önemlidir. Tüm bunların Animal Nitro kullandıktan sadece 3 hafta sonra gerçekleştiğini unutmamalıyız.

Vücut yağına ve kilosuna baktığımızda farklı bir durum var. Ortalama vücut ağırlığında 0,78 lb artış oldu. Ayrıca katılımcıların vücut yağlarında% 0,9 azalma görüldü. Sonuç elbette zayıf kastır. Leon Laps Steroid Sipariş Bize göre yağsız kas kazanım miktarı o kadar önemli olmasa da, vücut ağırlığında herhangi bir artış olmadan Alpha testi katılımcılarının kuvvetindeki artış daha önemlidir.


KONU SONUÇLARI

Sübjektif sonuçlarda güç, enerji, yorgunluk ve onarım Leon Laps Steroid Sipariş gibi faktörleri inceleyelim. Katılımcıların% 49'u Animal Nitro kullanarak vücutta daha iyi bir onarım yaşadıklarını,% 68'inin gücünü artırdığını,% 48'inin daha fazla enerjiye sahip olduğunu ve% 37'sinin daha az yorgunluk yaşadığını belirtti.

Alfa testi sporcuları, yukarıda belirtilen dört faktörün dışında kas gelişimi, daha sıkı antrenman, iştah artışı, daha fazla dayanıklılık, daha kalın ve daha yoğun kas dokusu gibi faktörler hakkında Leon Laps Steroid Sipariş da yorum yaptılar.