• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

PCT TEDAVİ KÜRÜ HAKKINDA

PCT TEDAVİ KÜRÜ HAKKINDA

TERAPİ DÖNGÜSÜNDEN SONRA PCT, TEDAVİ


PCT olarak da bilinen döngü sonrası terapi, bir anabolik steroid döngüsünden sonra belirli hormonları normal seviyelere getirmek için kullanılan bir ilaçtır. PCT döngüsü, PCT'nin ne zaman çevrilmesi gerektiği, PCT'de hangi ilaçların kullanılması gerektiği, ne kadar süreyle kullanılması gerektiği gibi sorular gibi anabolik steroid kullanıcıları arasında en kafa karıştırıcı konudur. Bu soruları burada cevaplamaya çalışacağız, umarım faydalı olur.


Tedavi sonrası PCT'nin amacı nedir;

Testosteron, erkekleri daha kaslı, güçlü ve stabil hale getiren testosteron hormonu olan erkekleri yapan en önemli hormondur. Anabolik steroid kullanan sporcular doğal testosteron üretimini bir dereceye kadar baskılayabilir, ancak endişelenmeyin.

Testislerde doğal testosteron üretilir. Beynimizdeki testosteron üretimini kontrol eden merkeze hipofiz bezi denir. Anabolik steroid kullandığımızda yani dışarıdan testosteron aldığımızda hipofiz bezi vücutta yeterli testosteron olduğunu fark eder ve testislere üretimi azaltmak için sinyal gönderir. Kürünüz sırasında dışarıdan testosteron aldığımız için bu bir sorun değil, ancak testosteronu harici olarak almayı bıraktığımızda, doğal testosteron üretimini tetiklemek için bazı önlemler almamız gerekiyor ve pct döngüsü burada devreye giriyor.


Testosteron bastırma oranı;

Anabolik steroid kullanımı sırasında, testosteron baskınlığı seviyesi, kullanılan doza, süreye ve ilaca bağlı olarak kişiden kişiye değişir.


PCT GEREKTİRMEZ OLGULAR;

1. Yılın çoğunu bisikletle geçiren hevesli bir anabolik steroid kullanıcısıysanız, arka arkaya 2-3 döngü planlıyorsanız, döngüler arasında Pct yapmak yarardan çok zarar verecektir. Yapmalısın; Kurslar arasında düşük doz testosteron almaya devam edersiniz. Tercihen, haftalık 300 mg testosteron propiyonat veya 250 mg testosteron enantat dozu yeterlidir.

2- Doğal olarak düşük testosteron seviyeniz varsa, daha önce düşük testosteron seviyeleri teşhisi konduysa Pct yapmanıza gerek yoktur. Anabolik steroidlerin seyrinin bitiminden sonra herhangi bir tedaviniz varsa, aynı şekilde devam edebilirsiniz.


PCT HAZIRLIKLARI;

Pct'yi tedavi etmek için kullanılan birçok ilaç vardır, ancak en önemlileri Nolvadex (Tamoxifen), Pregnyl ve Clomid'dir. Bunlar, doğal testosteronu uyarmak için kullanacağınız ilaçlardır, sadece hemen hemen her döngüyü tedavi etmek için kullanılırlar.

HCG (çürümüş);

Tedavi sırasında veya sonrasında testislerin kasılmaya başladığı durumlarda kullanılabilir (testis kasılması kalıcı değildir). Doğal testosteron üretimini artırır.

Arimidex;

Bazı vücutlar jinekomastiye yatkın olabilir veya çok fazla su depolayabilir. Bu etkilere karşı Arimidex kullanılabilir. Tedavi sırasında 4 günde bir 1 tablet alınması önerilir.


PCT'ye ne zaman başlanmalı;

PCT ile zamanlama çok önemlidir.

Kısa ester steroidleri kullanıyorsanız, tedavi son enjeksiyondan 3-4 gün sonra başlamalıdır.

• Uzun ester steroidleri kullanıyorsanız, PCT tedaviniz son enjeksiyonunuzdan 14 gün sonra başlamalıdır.

• Döngünüzde güverte varsa, tedaviye son enjeksiyondan 21 gün sonra başlamak yararlıdır.


MÜKEMMEL PCT TEDAVİSİ;

PCT tedavisine çürük ile başlanmalıdır. Nolvadex, 14 gün içinde çürdükten hemen sonra uygulanmalıdır.


HAFTALIK HAMİLE NOLVADEX

1 5000IU

2 5000 IU 40 mg

3 40 mg

4 20 mg

5 20 mg

KATILIM, ÇOCUKLARIN FAALİYET KAYBI;

En başından beri, kısırlığın steroid kullanımı sırasında veya sonrasında meydana gelmediğini belirtmek isterim.

Bu konu, sıradan durumlarda spor hakkında konuşurken spor veya steroidler hakkında hiçbir şey bilmeyen insanların icadıdır. Bu kişiler aynı zamanda kanser ve protein tozundan vücut sarkması gibi sorunları da savunurlar.


Dipnot: bayanların pct yapmasına gerek yoktur.