• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Rimabolan Steroid Satışı

Rimabolan Steroid Satışı

Protein tozları işe yarıyor mu ve gerçekten sağlıklı mı?


Bu soruyu e-postalarımda her gün tekrar tekrar görüyorum. Bu ürünlerin takviye olarak protein ihtiyaçlarınızda size nasıl yardımcı olacağını daha önce açıklamıştım ama hala merak ettiğinizi biliyorum. Protein tozu kas yapmama yardımcı olur mu yoksa sahte mi? Sorunun kökü şudur; "Protein gerçekten işe yarıyor mu?" ve cevap "Evet" olmalıdır.


Bildiğiniz gibi proteinler, amino asit adı verilen daha basit organik maddelerin birleşiminden oluşan moleküllerdir. Bu moleküller, düzenli gıda alımı ve egzersiz ile birlikte sağlıklı kas yapımı ve onarımı sağlar. Protein ayrıca şunlardan da sorumludur:


Kırmızı kan hücreleri yapmak

Bağışıklık sistemini güçlendirmek

Saç, tırnak ve cilt sağlığı

Bununla birlikte, tüm protein tozları aynı koşullar ve dozlar altında üretilmez. Birçok protein tozu, aspartam, sakarin, fruktoz ve yapay renklendiriciler içerir. Bu protein tozlarının gerçekte ne kadar sağlıksız olabileceğine dikkat etmek önemlidir. Bunun için yapay tatlandırıcılar ve kimyasallar içeren ve size herhangi bir kas geliştirme ve yağ yakma sözü vermeyen yapay tozlar yerine doğal içerikli olanları seçin.


Ayrıca fruktoz, sukroz veya kahverengi pirinç şurubu gibi rafine karbonhidrat içeren ürünlerden de kaçının. Satın alacağınız ürünün gerçekten sağlık konusunda çalışan saygın bir firma tarafından üretildiğinden emin olun. Ne yazık ki, üretmeleri ve bizim için satın almaları kolay olduğu sürece, ek üreticileri bilinmeyen kötü içeriklerden takviyeler üretmeye devam edecekler. Tarafsız yorumları okuyarak, şirketin geçmişini ve itibarını araştırarak ve sorumluluk alarak ve kararlar alarak ödevinizi yapın.


Geçmişte sağlıklı bir protein ürünü seçmeme neden olan faktörlerden biri, iyi bir tada ve kolay karışabilme özelliğine sahip olmasıydı. Çoğu protein tozu bir kaşıkta bile kolayca çözülebilir ve bir çözelti oluşturabilir. Ancak tat söz konusu olduğunda, güvenli ve sağlıklı bir ürün yerine sağlıksızlara feda edilebilirsiniz. Gördüğünüz gibi, aspartam, sukraloz ve basit şekerler içermeyen tüm protein tozları tatsızdır.


Ne kadar proteine ​​ihtiyacım var?


Daha doğrusu, "Hedefime ulaşmak için ne kadar proteine ​​ihtiyacım var?"


Protein, gün boyunca sık tüketilmesi gereken en önemli makro besinlerden biridir. Yağsız vücut ağırlığınızın kilogram cinsinden gram protein cinsinden 2-3 katı almanızı öneririm. Diğer bir deyişle kütlesi 70 kilogram olan ve vücudu% 10 yağlı (70 x 0.1 = 7 gram yağ → 63 kilogram yağsız kütle) bir kişi için günlük 126 ile 189 gram protein alımı uygundur.


Protein tozu alımınızı ağırlıklı olarak egzersiz öncesinde, sırasında ve sonrasında almanızı tavsiye ederim. İşte tamamlayıcı gıdaların gıdaya göre olumlu tarafı. Daha hızlı emilen takviyeler, egzersiz sırasında alındığında bütün bir öğünden daha avantajlıdır.


Protein shake İki öğünden fazla protein tozu değiştirmeyi asla tavsiye etmem. Aşağıda bir günlük yaklaşık diyetin şöyle olması gerektiğini görebilirsiniz:


1.Öğün (kahvaltı) - bütün öğün

2. Yemek (öğle yemeğinden önce) - sıvı protein alımı

3. Öğün (öğle yemeği) - bütün öğün

4.Öğün (öğleden sonra) - bütün öğün

5. Yemek (egzersiz öncesi ve sonrası) - sıvı protein alımı

6.Öğün (akşam yemeği) - bütün öğün

7. Meal (yatmadan önce) - bütün öğün


Ne tür protein tozu kullanmalıyım?


Ne tür bir protein tozuna ihtiyacınız olduğunu bulmadan önce, aşağıdaki kısa protein bilgileri bölümüne bir göz atın:


"Whey", toplam süt proteinlerinin% 20'sini kapsar. Genellikle peynir altı suyu veya vücut geliştirme olarak bilinen peynir altı suyu, yüksek amino asit profiliyle bilinir. Yüksek sistein içeren, kolay sindirilen, çeşitli peptidler içeren bu ürün; Sindirilebilirliği kolay olduğu için egzersiz öncesi, sırasında veya hemen sonrasında alınması daha uygundur. Bunun nedeni, bu süreçlerin vücudun en çok enerjiye ihtiyaç duyduğu süreç olması ve vücudun anabolik metabolizmayı hızlandırarak inşa sürecini başlatmasıdır.


"Kazein" toplam süt proteinlerinin% 80'ini kapsar. Kazein, mükemmel amino asit profili, yavaş sindirim özelliği ve çok çeşitli peptidleri ile bilinir. Kazeinin kandaki yavaş sindirimi sonucu egzersiz dönemlerine yakın dönemlerde bu takviyenin kullanılması yanlış olur. Bu nedenle günün diğer saatlerinde kazein tüketmek daha akıllıca olacaktır.


Soya proteini, en tartışmalı protein ürünlerinden biridir. Soya grubu süper gıda olarak oldukça başarılı olsa da bilimsel çalışmalar incelendiğinde birçok durumda alımının uygun olmadığı görülmektedir. Tüm bu tartışmalar ve belirsizlikler nedeniyle şahsen soya grubu gıdaları değil, aşağıdaki ürünleri kullanmanızı öneriyorum.