• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Steroid Nerede Satılmaktadır

Steroid Nerede Satılmaktadır

Soru: Çok çalışıyorum ve gerçekten kas kazanmak istiyorum. Kas inşa etmek için ne almalıyım? Güç çubukları tavsiye eder misiniz?


Cevap: Çok çalışırsanız çok Steroid Nerede Satılmaktadır fazla kalori harcarsınız ve hızlı enerji bunu biraz daha hızlandırabilir. Bununla birlikte, güç çubuklarındaki enerjinin çoğu şekerden gelir. Genel olarak, sporcuları güçlendirmeye yardımcı olan bakkallar önermem.


Aslında, kas inşa etmek iyi yapılandırılmış bir rutin gerektirir; bu, kasları doğru zamanlarda, doğru günlerde ve yeterli dinlenmeyle (tam olarak kaslar inşa edildiğinde - uyku zamanı) Steroid Nerede Satılmaktadır zorlayan bir rejimi içerir. ) ve yapısal girdiler için doğru miktarda protein.


Ortalama insülin stresi nedeniyle ciddi bir sporcunun üst düzey antrenman için kullandığı şeker miktarını ortalama bir insana, hatta ortalama bir hafta sonu sporcusuna asla vermeyeceğim. Üst düzey vücut geliştirme için Michael Colgan'ın Optimum Sports Nutrition adlı kitabını (Advanced Research Press, 1993) Steroid Nerede Satılmaktadır öneriyorum. Kitap mükemmel değil, ancak şu anda mevcut olanların en iyisi ve bazı büyüleyici bilgiler içeriyor.


Vücut geliştiriciler için şu anda en uygun takviye kreatindir ve işe yarıyor. Normalde birkaç hafta boyunca günde birkaç gramlık büyük dozlarda verilir. Daha sonra geçim dozuna indirilir, Steroid Nerede Satılmaktadır ancak araştırmalar bu kadar yüksek bir dozun gerekli olmadığını göstermiştir. Steroidlerle ilgili en güncel bilgilerin anabolik olması için All Natural Muscular Development dergisini inceleyin.


Diğer popüler bileşenler arasında L-karnitin ve Steroid Nerede Satılmaktadır krom bulunur. Karnitin pahalıdır, ancak aynı zamanda son enerjiyi vücuda dağıtan tek maddedir - vücuttaki üretim aşaması - yağları kan dolaşımından hücrelerin mitokondrisine (enerji fabrikalarıdır) taşır. Vücut kendi L-karnitinini üretir, ancak vücut geliştiriciler kaslarının gerçekten yüksek talepleri için yeterince üretmediğini hissederler.


Krom ucuzdur ancak iyi bir bileşendir. Basit karbonhidratların emilmesinden kaynaklanan kan şekerindeki dalgalanmalarla baş etmeye yardımcı olur. Bu daha iyi bir yeni kas yapısına Steroid Nerede Satılmaktadır izin veriyor gibi görünüyor (yine, iyi bir rutininiz olduğunu varsayıyorum). Özellikle vücut geliştirme işinde olmasam da, bunu yapanların bunu ilaçsız nasıl yapacakları konusunda iyi eğitilmiş olduklarını fark ettim.