• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Tablet Steroid Satın Al

Tablet Steroid Satın Al

Soru: Hacim kazanmaya çalışıyorum Tablet Steroid Satın Al ve yıllardır bana anabolik insülin hormonunu üretmek için eğitimden hemen sonra basit şekerleri tüketmem gerektiğini söylüyorlar. Ve sonra şekerin kan şekerimi nasıl bozup kilo almama neden olabileceği hakkında olumsuz şeyler duyuyorum. Kim doğruyu söylüyor?


Mike: Her ikisi de doğru. Egzersiz sonrası anabolik süreci en üst düzeye çıkarmak için insülini tetiklemek için şeker tüketmek mantıklıdır. Ancak şeker kan şekeri seviyenizi de bozarak yağ depolamasına ve genel sağlığınıza zarar verebilir.


Şeker ve insülin arasındaki bağlantı sıkı Tablet Steroid Satın Al bir kılıç gibi olduğu için zamanlama çok önemlidir.


EĞİTİMDEN SONRA BASİT KARBONHİDRAT TÜKETMELİ MİYİM?


Önce faydaları ele alalım. İnsülin, antrenman sırasında ve sonrasında protein sentezinde ve iyileşmesinde önemli bir rol oynar. Bu 3-5 saatlik çerçevede insülin iyi çalışır.


Antrenman nedeniyle kas kaybını önlemeye yardımcı olur: Bir antrenman sırasında, gelecekte daha güçlü hale getirmek için kasları parçalamak, fiziğinizin sürekli gelişimi ve büyümesi için gereklidir.


Ancak vücudunuzun bu kasları yakıt olarak kullanması için antrenmanınız sırasında kasları parçalamanıza gerek yoktur.


Antrenmanın hemen öncesinde, sırasında ve sonrasında alınan basit karbonhidratlar stratejik olarak insülin hormonunun salgılanmasını tetikleyecektir. İnsülin, kortizol Tablet Steroid Satın Al hormonunu nötralize eder. Kortizol, antrenman seanslarınız sırasında yükselen ve kas yıkımının ana nedeni olan katabolik bir hormondur.


Antrenman sonrası insülin duyarlılığının artmasına yardımcı olur: Antrenmandan hemen sonra kaslarınızın insülin hassasiyeti gün içerisinde en yüksek seviyeye ulaşır.


Bu, antrenman sırasında ve hemen sonrasında tükettiğiniz karbonhidratların ve amino asitlerin büyüme ve iyileşme için kaslarınıza uygun hale getirildiği anlamına gelir.

Araştırmalar, antrenmandan sonra sarhoş olmanın 12 ila 24 saat boyunca insülin duyarlılığını artırdığını gösteriyor. Bu, günün geri kalanında yediklerinizin kötü değil (yeni yağ hücreleri) iyi (kas yapımı) için kullanıldığı anlamına gelir.


Antrenmanla ilgili kas kaybını önlemeye ve Tablet Steroid Satın Al antrenman sonrası insülin duyarlılığını artırmaya ek olarak, antrenman sonrası basit şekerler kas enerji depolarının yenilenmesine ve yenilenmesine yardımcı olur.


İyi Parçalar bunlardı; Şimdi Kötü Taraflarına Geçelim:


Antrenman konseptinin dışındaki basit şekerler kan şekeri kontrolünüzü ve bel ölçünüzü bozacaktır.


Nasıl mahvediyor? Basit şekerlerin çok çabuk tüketilmesi çok kolaydır. En son ne zaman birinin kola kutusunun yarısını içip geri kalanını attığını gördünüz?


Basit şekerler de çok hızlı hareket eder. Kana çok çabuk karışarak kan şekerini yükseltirler.


Vücudun belirli aralıklarla kan şekerini tutması gerekir. Bu nedenle aşırı basit şeker alımı durumunda insülin salgılayarak temizler. Ancak antrenmandan önce ve sonra basit şeker alırsanız, Tablet Steroid Satın Al insülin kanınızdan şeker alır ve onu yağ hücrelerine taşır.


Bunu yaparken insülin ayrıca üç temel metabolik süreci harekete geçirir:

Yağ hücrelerinden yağın alınmasını durdurur (örneğin yağ yakımı),

Yağ hücrelerinde şekerin yağa dönüşmesine neden olur (örneğin vücudun yağ depolamasını artırır),


Vücudun enerji üretmek için yağ yakma kabiliyetini büyük ölçüde azaltır (örneğin, gıda parçalanmasını olumsuz yönde etkiler).


Basit karbonhidrat alımını doğru bir şekilde zamanlayarak, bu kötü etkileri en aza indirebilir ve olumlu etkilerini en üst düzeye çıkarabilirsiniz.


Şimdi bunların hepsinin diyetinize nasıl dahil edilmesi gerektiğine gelelim:


Öğünlerinizde önemli miktarda şeker (10-15 gramdan fazla) içeren yiyecekler, besleyici egzersiz karışımınız olmalıdır.

Antrenmanınız başlamadan 20-30 dakika önce shake'ınızı yudumlamaya başlayın ve antrenmanınız boyunca yudumlamaya devam edin. Egzersiziniz bittikten sonra sallamanız bitmediyse, spor salonundan çıkmadan önce bitirin.


Bir sonraki yemeğinizi antrenmanınız bittikten 45-60 dakika sonra yiyin. Bu öğünde basit şekerlerden kaçının ve hızlı bir şekilde kan dolaşımına giren pirinç, makarna ve tam tahıllı ekmek gibi karbonhidrat içeren yiyecekleri tüketin.


Ana amacınız daha fazla kas yapmaksa, bu yemeği (veya karbonhidratlar açısından benzer bir yemeği) iki ila üç saat sonra tekrarlayın.


Amacınız kilo vermekse, bir sonraki öğününüz için tabağınızdaki karbonhidrat türünü değiştirin ve tercihinizi meyve, sebze ve baklagiller için kullanın.


Bir sonraki egzersiz seansınızda daha hızlı ve basit bir şeker molası alana kadar bu tür karbonhidratları tüketmeye devam edin.


Doğru zamanlama ile bel genişliğinizi artıran ve Tablet Steroid Satın Al sağlığınızı kötüleştiren basit şekerlerin etkilerinden kurtularak en etkili şekilde kas oluşturmaya ve hacim kazanmaya devam edebilirsiniz.