• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Tarihteki En Efsanevi 10 Vücut Geliştirmeci

Tarihteki En Efsanevi 10 Vücut Geliştirmeci

Sergio Oliva



1967 ile 1969 yılları arasında, üç kez Olimpiyat şampiyonu olan Kübalı atlet 11 yaşına kadar çikolata yemedi. Fakir bir aileden gelen şampiyon, tüm çocukluğu boyunca sahada çalıştı; Amerika'ya taşınmasının ilk yıllarında hayatı kolay değildi. Uzun yıllar hamallık ve ısıtıcı tamircisi olarak çalıştı. Hayatının 25 yılını polis olarak geçiren Oliva, Arnold Schwarzenegger'i yenebilen sadece üç sporcudan biri.


Frank Zane



Zane, 1942'de doğdu ve yüksek lisans derecesine sahip birkaç sporcudan biri. Eğitimi nedeniyle "kimyager" lakabını aldı. Atlet 3 kez Mr. Olympia'nın şampiyonu oldu ve bir zamanlar Arnold Schwarzenegger'i yenme şerefine sahipti.


Kai yeşili




 

1975 Brooklyn doğumlu yıldız sporcu, kişisel başarılarının yanı sıra eğitim videoları ile de birçok kişiye ulaşıyor. 2009-2010 yıllarında üst üste iki kez Arnold Klasik Şampiyonu oldu. Ayrıca 2016'da son Arnold Classic unvanını kazandı. 2012 Mr Olympia finalinde hakemin göreceli kararı ile 2. sırada kaldı.


Dexter jackson



2008 Olympia Şampiyonu Jackson, Jay Cutler'ı yenerek şampiyonluğu kazandı.


Jay Cutler



2002-2004 yıllarında Arnold Classic'i 3 kez üst üste kazanan Cutler, ilk Bay Bay oldu. Olympia'yı kazanana kadar Ronnie Coleman'a dört kez yenilerek 2. oldu. Cutler 4 kez Bay. Olympia Şampiyonası.


Phil Heath




 


2010 yılında Jay Cutler'a transfer olduktan sonra 2011, 2012, 2013, 2014 ve 2015 yıllarında Master seçildi. Olympia şampiyonluğa ulaştı. Çift üniversite mezunu olan Heath, Denver'da yerel bir takımda oyun kurucu olarak basketbol oynadı.


Dorian Yates



Bayım. 1992'den beri arka arkaya 6 kez Olympia kazandı. Yates, en başarılı İngiliz vücut geliştiricisi olarak kabul edilir.


Lee Haney



Bayım. Olympia'yı en çok kazanan iki sporcudan biri olan sporcu, Bill Clinton'ın başkanlığı sırasında atletik görevlerde yer aldı.


Arnold Schwerzenegger



Kariyerine vücut geliştirmeci olarak başlayan Arnold, vizyonunu korudu ve parlak bir kariyere başladı. Hollywood'da sayısız filmde rol aldı. En unutulmaz rolü, "Terminatör" dizisindeki karakterdi. Ayrıca 7 kez Mr. Olympia şampiyonu olan Schwerzenegger, kariyerinde sadece 3 kişiyi kaybetti. Daha sonra siyasete atılan ünlü oyuncu Kaliforniya valisi oldu.


Ronnie Coleman




 


Listemizde ilk sırada, bu pazardaki herkes tarafından yüksek itibara sahip olan Ronnie Coleman var. Dört kız çocuğu olan Coleman, günlük hayatında polis memurudur. Üniversitede iken orta sırta Amerikan futbolu da oynadı.