• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Trenbolone Enantad Steroid Satışı

Trenbolone Enantad Steroid Satışı

Her gün spor salonuna gidiyorsanız, tavuk göğsü yemekten kötü bir yemek yiyorsanız ve bir kimyager gibi doğru zamanda ve ideal oranlarda takviye alıyorsanız, yeterince yağ yakamıyorsanız bu tavsiyelere uyun.


Düzenli egzersizinizin ve doğru beslenme çabalarınızın boşa gittiğini düşünmeyin; Vücudunuz protein yüklü küçük protein dağlarıyla kaplı olsa da, kar yağıyla kaplı oldukları için görünmezler. Bu yağ tabakasını yok etmek ve içinizdeki gerçek cevheri göstermek size kalmış. Yapacağınız bu küçük değişiklikler, kaslarınızın ortaya çıkmasına yardımcı olacaktır.


1- METABOLİZMENİZİ ERKEN UYANDIRIN

Çocukluğunuzdan beri binlerce kez günün en önemli öğününün kahvaltı olduğunu duydunuz. Ama size söylemedikleri şey, güne kahvaltı yaparak yağ depolamak yerine yağ yakıp, günün ilerleyen saatlerinde metabolizması "açlık moduna" giren insanlar gibi hızlı enerji sağlayan abur cuburlardan uzak duranlardır. Güne kahvaltı ile başlamak, metabolizmanızın erken saatlerde çalışmaya başlamasını sağlayacaktır. Bunun anlamı şudur ki; ne kadar erken olursa o kadar fazla yağ yakar.


2. YEMEK SAYISINI ARTIRIN

Erken bir kahvaltıya ek olarak, metabolizmayı aktif tutmanın bir başka yolu da günde 5 ila 8 öğün yemek yemektir. Her 1-2 saatte bir küçük porsiyonlar halinde yemek yiyerek kaslara düzenli olarak beslenme desteği sağlayacaksınız. Bir günde almanız gereken kaloriyi 3 eşit parçaya bölmek yerine 5-8 parçaya bölerek tükettiğinizde metabolizmanızı zorlamayacaksınız. Sık sık küçük porsiyonlarda yemek yemek, gün içinde acıkma ve aşırı yeme olasılığını da ortadan kaldırır.


HAREKETLERİ KARIŞTIRIN

Düzenli bir antrenmanı yağ yakıcı bir antrenmana dönüştürmenin en iyi yolu, ağırlık antrenmanını vücut ağırlığı egzersizleriyle birleştirmektir. Bu sayede kardiyovasküler sisteminizi çalıştırarak hem yağ yakabilir hem de dayanıklılığınızı artırabilirsiniz. Birkaç set bench press yaptıktan sonra, bir set şınav da yapabilirsiniz. Kablo sırası hareketinden sonra triseps ekstansöründen sonra yukarı çekip, dips, bacak basma hareketinden sonra lunges yapabilirsiniz.


yeşil çay için


4. YEŞİL ÇAY İÇİN

İster protein diyeti, ister karbonhidrat diyeti yapıyor olun, besin takviyesi olarak yeşil çay ekstresi içeren kapsüller veya günde 2-3 bardak demlenmiş yeşil çay ekleyebilirsiniz. Yeşil çay, kalp damar sağlığı için iyidir ve antioksidan özelliğinden dolayı yağ yakımını destekler. Kafein ve kateşin içeren yeşil çayın, termojenik etkisiyle metabolizmayı hızlandırdığı, yağ dokusunun artmasını engelleyerek yağ üretimini baskıladığı ve yağ emilimini azalttığı bilimsel araştırmalarla doğrulanmıştır.


5. BÖLGESEL EGZERSİZLERE YOĞUNLUK

Antrenman yaparken inatçı yağ bulunan bölgelere konsantre olup cilt altı yağlarının daha fazla yakılmasını sağlayabilirsiniz. Yüksek tekrarlı ağırlık egzersizlerinden sonra 30 dakika kardiyo yaparak, çalışma bölgesindeki yağların daha fazla hareket etmesini ve daha çok yakılmasını sağlayabilirsiniz. Danimarka Kopenhag Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre, düşük ağırlıkta tek bacakla 30 dakika ekstansör uygulayan erkek deneklerin çalışma bacaklarında daha hızlı kan akışı olduğu ve kana daha fazla yağ karıştığı görüldü. Bu, ağırlık antrenmanından sonra kardiyonun yağ dokusunun kırılmasına yardımcı olduğu anlamına gelir.


6. ANTRENMANINIZI KARDİYO İLE DESTEKLEYİN

Koşarak yağ yakmak istiyorsanız, standart ağırlık antrenmanınız arasına kısa ve yoğun koşu seansları ekleyin. 1 saatlik ağırlık antrenmanında her 15 dakikada 1 dakika koşarak metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz. Ek olarak, son hareketinizi tamamladıktan sonra, ekstra 20-30 dakika boyunca koşu bandında orta hızda koşarak antrenmanınızı bitirebilirsiniz.